• Gratis verzending vanaf € 100
 • Discreet verpakt en bezorgd
 • Vandaag besteld = Morgen in huis

RETOURNEREN:

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Mocht u uw bestelling deels of volledig willen retourneren, dan kunt u binnen 30 dagen na aankoop uw retour voormelden door een e-mail te sturen naar  nfo@underwearoostende.eu.

 

Vermeld in deze e-mail uw ordernummer en welke producten retour komen. Is een product defect of verkeerd bij u geleverd neem dan contact op met onze klantenservice.

 

 

 • Wat zijn de retourkosten?
  U dient zelf zorg te dragen voor de retourkosten. U kunt uw bestelling retourneren met een verzender naar keuze. Prijzen voor het retourneren kunnen hierdoor variëren. Mocht u uw gehele bestelling retourneren dan krijgt u het volledige aankoopbedrag gecrediteerd.  De verzendkosten  betalen we niet aan u terug. Echter voor bedrijven zijn wij genoodzaakt de oorspronkelijke verzendkosten van 6.50 per pakket in rekening te brengen. Wij crediteren nooit de retourkosten.
 • Wanneer is retourneren gratis?
  Mocht uw bestelling defect zijn aangekomen of heeft u de verkeerde producten ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice. U ontvangt van onze klantenservice een DPD retourlabel waarmee u de defecte of verkeerd geleverde producten kosteloos retour kan sturen. Retourneer defecte of verkeerd geleverde artikelen binnen 14 dagen tenzij anders vermeld, om extra kosten te voorkomen. Deze extra kosten bestaan uit de prijs van het artikel en de retourkosten.
 • Hoelang duurt het voordat mijn retour is verwerkt?
  Vanaf het moment dat wij uw retour hebben ontvangen hanteren wij 3-5 werkdagen om dit te verwerken. Wij houden u per e-mail op de hoogte van de status van uw retourzending. Bij een credit, ontvangt u het geldbedrag binnen 3 werkdagen terug op de rekening waarmee u betaald heeft nadat u de creditfactuur per e-mail ontvangen heeft.
 • Kan ik een artikel ook omruilen?
  Ja, dat kan. De snelste manier om iets om te ruilen is door een nieuwe bestelling te plaatsen. Wij gaan dan gelijk voor u aan de slag om de juiste producten bij u te leveren. De artikelen die u wilt retourneren kunt u retour sturen naar ons retouradres. Deze zal na ontvangst binnen 3-5 werkdagen worden gecrediteerd.
 • Wat zijn de retourvoorwaarden?
  U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave te retourneren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product of de verpakking beschadigd zijn dan is het nodig om het product te testen. Hierdoor kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

 

BETALEN:

 • Hoe kan ik betalen?
  Bij  UnderwearOostende kunt u altijd veilig, snel en gemakkelijk op verschillende manieren betalen. Wij accepteren de volgende betaalmethoden:
  - iDeal
  - Achteraf betalen met  Klarna  (LET OP! Betaling doet u direct aan Klarna en niet aan ons)
  - MasterCard
  - VISA Card
  - Bancontact (voor Belgische klanten)
  - Belfius (voor Belgische klanten)
  - KBC (voor Belgische klanten)
  - Bankoverschrijving

  Indien u voor bankoverschrijving kiest, let u er dan wel op dat het verwerken van uw bestelling 1 werkdag langer kan duren. Wij verwerken uw order pas wanneer het aankoopbedrag voldaan is. U kunt onze bankgegevens vinden op de factuur.

 

GARANTIE:

 • Hoe meld ik een defect product aan?
  Heeft u een defect product wat binnen de garantie valt en wilt u hiervoor een vervangend product ontvangen. Stuur ons dan een e-mail met uw ordernummer en een duidelijke omschrijving van het defecte product met eventueel foto’s.
 • Hoe werkt het garantieproces?
  Stap 1: U meld het defecte product bij ons aan, door ons een e-mail te sturen.
  Stap 2: U ontvangt vanuit onze klantenservice (retour)informatie.
  Stap 3: Als uw defect “goedgekeurd” is, sturen wij u een nieuw product toe.
  Stap 4: Retourneer defecte of verkeerd geleverde artikelen binnen 14 dagen tenzij anders vermeld, om extra kosten te voorkomen. Deze extra kosten bestaan uit de prijs van het artikel en de retourkosten.
 • Moeten defecte producten altijd retour?
  Ja. Zodra u defecte producten bij ons aanmeld, zullen wij u in de retourinformatie aangeven of deze retour gestuurd moeten worden.
 • Ik heb de defecte producten al weggegooid, kan ik nog gebruik maken van de garantie?
  Nee. Op het moment dat u geen producten meer in uw bezit heeft kunt u geen gebruik maken van de garantie. Defecte producten dienen namelijk naar ons geretourneerd te worden.