• Verzendkosten € 5.50
  • Discreet verpakt en bezorgd
  • Vandaag besteld = Morgen in huis

Voor Nederland en Belgie zijn de verzendkosten € 5.50   incl btw via PostNl.   

Andere landen binnen de EU € 7.50 verzendkosten . 

 

 

 

Vanaf  € 100   is verzending gratis .

 

 

Waarom geen gratis verzending?

 

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden, moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.........
Wij houden de kosten liever open en eerlijk! 

 

 

VANDAAG BESTELD MORGEN IN HUIS.

 

Discretie staat bij ons voorop. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat alle pakketten netjes en blanco de deur uitgaan.

Al onze bestellingen worden verpakt in blanco verpakking waar geen naam of logo op staat. Op de doos staat geen informatie waaruit af te leiden is wat de inhoud van het pakket is.

Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt uw order niet bij de buren afgeleverd . De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden.     Wij werken enkel met Post.nl.

 

Alle  prijzen  zijn  incl  21%  btw.

 

BESTELLING WORD PAS VERWERKT, ALS U BETAALD HEBT.